Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Geurblokje White jasmine

€ 4,00
Specificaties
Productcode AB02
Omschrijving

Amberblokje - Marokkaanse geurblokje

De heerlijke geur van dit amberblokje bestaat uit een mix van ingrediënten: wax, musk amber, vanille, roos en essentiële olie. 

Waar kun je de amberblokjes voor gebruiken?

Je kunt het geurblokje als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je huiskamer, toilet, badkamer, slaapkamer, kledingkast, kantoor, winkel, salon etc. 

  • Je kunt het geurblokje in een zakje tussen je kleding in je kledingkast hangen.
  • Op een mooi schaaltje in de gewenste ruimte leggen.
  • Een klein stukje van het geurblokje op een (electrische) waxbrander leggen.
  • Wat schaafsel van het geurblokje in je stofzuigerzak doen. Tijdens het stofzuigen zal de heerlijke geur zich door je hele huis verspreiden.

Let op: gebruik het amberblokje NIET in de auto. De blokjes kunnen smelten door de hitte!

De geur van de amberblokjes zal na verloop van tijd iets minder worden, maar als je er wat van afschraapt wordt de geur weer sterker. Gooi dat schaafsel niet weg. Dit kun je mooi in je stofzuiger of op een waxbrander gebruiken.

Hoe worden amberblokjes gemaakt?

De amberblokjes komen uit Marokko / Marrakesh en worden op traditionele wijze met de hand gemaakt en daardoor kunnen de geurblokjes soms een klein beetje verschillen van elkaar qua vorm, kleur en/of gewicht. Maar de maat van de originele blokjes is ongeveer 4,5 cm lang, 3,5 cm breed en 1,5 cm dik en weegt ongeveer 25 gram.

Reacties

Ook interessant