Geen producten (0)
Geen producten (0)

Joost AT11716

€ 17,25
Specificaties
Productcode AT11716
Omschrijving

Op zoek naar een handig damestasje? Niet te groot, maar wel voldoende ruimte? Misschien is dit tasje, type Joost, wat je zoekt. Het heeft een compacte afmeting, maar genoeg ruimte door de 2 ruime vakken met rits. Daartussen zit nog een vak met ruimte voor diverse pasjes achter een magneetsluiting. En dan is er ook nog een royaal vak aan de voorzijde, ook met magneetsluiting, dat voldoende ruimte biedt voor een grote smartphone.

Het tasje is gemaakt van prachtig PU en is voorzien van een super handige anti skim voering. Dus die pasjes zijn ook nog eens extra veilig opgeborgen.

Bij het tasje worden 2 banden geleverd. Een schouderband die in lengte verstelbaar is. Hierdoor kun je haar uiteraard over de schouder dragen, maar ook gemakkelijk crossbody. De andere band is iets breder en maakt het mogelijk om het tasje makkelijk op je heupen te dragen. Zo houd je je handen en schouders vrij. Ook super handig voor mensen met een schouderblessure.

Het uiterlijk van dit tasje is al even fraai. Een mooie neutrale tas met een accent op de voorzijde. Dit is een strook met pantervachtje (uiteraard fake) om het ook een stoer uiterlijk te geven.
Kortom een super leuk, veilig en comfortabel tasje!

 


Kleur: Zwart
Materiaal: PU (imitatieleer)
Afmeting: 22cm x 14cm
Afmeting Schouderband: 140cm en een extra heupband
Voering: ANTI SKIM

Van EUR 22,95 voor EUR 17,25

Reacties

Ook interessant

€ 20,00
€ 20,00
€ 22,00